Individuele coaching

Individuele Coaching

Het ontwikkelen van je individuele talent in een team of organisatie is essentieel om het InnovatieCirkel vliegwiel van samenwerken op gang te brengen. Met behulp van onze coaching richten we ons op je natuurlijke talent en hoe je kunt co-creëren in je team.

Wat kun je verwachten?

  • Meer vanuit je essentie denken, voelen en handelen
  • Verbetering van je co-creatie kracht aan het team
  • Bewustwording van je natuurlijke talenten en je automatische patronen
  • Bewustwording van je psychologische gezondheidsniveau en hoe die fluctueert in de samenwerking met anderen

De structuur van het programma

De coach hanteert een probleemgestuurde benadering, met het opstellen van duidelijke leerdoelen, het verkrijgen van diepgaand inzicht met behulp van een literatuurlijst, een stevige intake en het maken van een Enneagram typetest. Er wordt gestart vanuit het hier en nu in de werksituatie.

Het programma bestaat uit de intake sessie, gevolgd door vijf coaching sessies van maximaal anderhalf uur. De volgende thema’s behandelen we:

1. Thuiskomen op je Enneagram basistype

Op basis van een zelfanalyse en het ontdekken van je Enneagramtype werken we aan het bewust worden van de werking van je persoonlijkheidsdynamiek. Hiermee krijg je meer begrip over waarom je voelt en doet zoals je dat doet en welke patronen hierin te herkennen zijn

2. Bewustwording van je psychologische gezondheidsniveau

Door in te gaan op de psychologische gezondheidsniveaus van Riso en Hudson krijg je een enorme verdieping op de werking van je psyche. De herkenning van de bewegingen in je persoonlijkheidstype is belangrijk om bewustzijn te krijgen dat je een keuze moment hebt in hoe je voelt en reageert. Ga je in 'vechten-vluchten' modus en nemen je automatische gedragspatronen het van je over of is je reactie vanuit een hoger gezondheidsniveau. Hoe beter je die herkenning hebt en hoe vaker je reactie uit hoog gezondheidsniveau is, hoe beter de gewenste ontwikkelstappen te maken zijn.

3. De InnovatieCirkel toepassen

Probleemloos in de samenwerking met anderen staan, waarde toevoegen en het idee hebben dat je leven in een vloeiende gelukzalige stroom verloopt is een gevolg van voortdurend in het hier-en-nu staan. Je authentieke zelf, of je essentie, helpt je daarbij. De weg er naar toe verkennen we.

Tot slot bieden we je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de Introductiebijeenkomst.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Albert Kamphuis als je vragen hebt zoals:

  • een training of coaching zoekt die bij je past
  • gewoon is wil sparren over een situatie
  • meer wilt weten over onze aanpak en werkwijze
  • de Typetest hebt gedaan en je vragen hebt over de uitslag